Wat ik doe

  • Ik ondersteun projectontwikkelaars en bouwers op creatieve wijze bij de verkoop en verhuur van hun vastgoed.
    In demonstratiewoningen of tijdens de start verkoop geef ik voorlichting en tips over duurzame interieurproducten, creëer ik beleving en sfeer en bedenk ik leuke bewonersacties. Alles om een project meerwaarde te geven.

  • Ik ontzorg scholen en andere openbare instanties door het inrichtingstraject van A tot Z te begeleiden. Vaak ontbreekt het hen aan tijd om ideeën tot uitvoer te brengen. Een verhuizing naar een nieuw gebouw zorgt voor veel extra druk naast de dagelijkse werkzaamheden. Ik denk mee, maak een planning, zet mijn expertise en netwerk van duurzame leveranciers in en regel alles.

  • Duurzaam hoeft echt niet duur te zijn. Een investering in een duurzaam product betaalt zich terug door een lange levensduur. Ook tweedehands inkopen is een prima mogelijkheid. Slim en voordelig inkopen dus.

 
Groevenbeek folder en tretford stalen