Laura Fresco

Laura Fresco is de spil achter Laura Fresco Green Interiors. Zij is een ondernemer in hart en nieren, met veel ervaring in de interieurbranche.

Zestien jaar lang was zij samen met haar echtgenoot verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging van een internationaal meubelverhuurbedrijf. Zij richtte woningen voor expats in. Een thuisgevoel creëren was erg belangrijk. Buitenlanders met allerlei nationaliteiten en dus met zeer diverse woonwensen.

” Die cultuurverschillen maakten het zo boeiend, ik heb er veel mensenkennis door opgedaan “

Passief of met passie?  

” Van jongs af aan probeer ik milieubewust te leven. Die behoefte is met het verstrijken van de jaren,  en als moeder van 2 tieners met hun toekomst nog voor zich, alleen maar sterker geworden. “

Toen de kans zich in 2013 voordeed besloot Laura gehoor te geven aan haar passie, en richtte zij een duurzame onderneming op. Met als doel een steentje bij te dragen aan het bewustwordingsproces dat wij met elkaar beter voor onze aarde moeten zorgen.

” Als je je begeeft in de wereld van duurzaamheid, merk je dat passie het sleutelwoord is. Zowel opdrachtgevers als leveranciers zijn meer dan bereid samen met mij hun nek uit te steken. Dat is fantastisch! “

In haar vrije tijd zet Laura zich in voor de energiecoöperatie EnergiekBaarn.